Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Portfolio

Please check out some of our latest work

Sistemes de filtració d’aire

Fabriquem sistemes de filtració d’aire orientats a empreses que treballen amb materials d’alta toxicitat o generen en les seves instal·lacions gran quantitat de pols o enderrocs. En aquests casos, és imprescindible comptar amb un sistema que filtri totes les impureses per aconseguir un aire pur i net i així garantir les millors condicions pel desenvolupament de la seva activitat diària.

La nostra feina ens avala

Ventilació industrial

Realitzem i instal·lem sistemes de ventilació per a aquelles empreses que necessiten una renovació constant de l’aire. Hi ha sectors d’activitat que treballen amb material nociu o generen un alt índex de brutícia i enderrocs. La toxicitat de materials fa necessari disposar d’un sistema que filtri i absorbeixi les olors i la pols per aconseguir aire net.

Aquests són alguns dels nostres serveis:

  • Instal·lació de ventiladors per a renovacions d’aire, transports pneumàtics, extraccions, filtratges…
  • Ventilació de naus industrials
  • Ventilació de sales blanques
  • Ventilacions de pàrquings
  • Campanes extractores domèstiques i industrials
  • Flux laminar vertical
  • Transport pneumàtic
  • Filtres, conductes, silenciadors, etc.
  • Conducció d’aire calent per a sortida de compressors

Generadors per aire calent

Tallers Grau ha desenvolupat la seva pròpia de marca de generadors per aire calent; Vent Calent. A les nostres instal·lacions es fabriquen artesanalment generadors d’alta qualitat per escalfar naus industrials.

Els nostres models oscil·len entre les 50.000 Kcal/h. a les 280.000 Kcal/h i disposen d’un quadre elèctric de 24v. per una major seguretat.

Ens adaptem als nostres clients. Si necessites un generador d’aire calent amb unes especificacions úniques, posa’t en contacte amb el nostre departament tècnic.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Illustrations by Format Brain

Donec sed odio dui. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit. Integer posuere erat a ante. Llegir més

Planxisteria industrial

Què podem fer per tu?

A Tallers Grau treballem amb acer inoxidable per oferir als nostres clients un ampli ventall de serveis de planxisteria. D’aquesta forma, podem fer qualsevol element per a empreses de tots els sectors d’activitat.

Mid Century Illustration

Donec sed odio dui. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit. Integer posuere erat a ante. Llegir més