Image Image Image Image Image Image Image Image Image

L’empresa

Som especialistes en proporcionar solucions de ventilació i planxisteria per empreses. Entre els nostres serveis destaquen la fabricació de generadors d’aire, sistemes de ventilació i filtració de l’aire, planxisteria industrial i maquinària industrial especial.

Al llarg dels 800 m2 que ocupen les nostres instal·lacions, disposem de tota la maquinària de taller necessària per poder lliurar als nostres clients les peces totalment acabades. Tenim màquines per fer la gestió integral de cada peça: tallar, corbar i doblegar, i màquines de soldadura. També disposem de maquinària de poliment i acabat.

Més de 60 anys d’experiència

L’empresa va ser fundada el 1952 sota el nom de Construccions Mecàniques J. GRAU per donar servei com a fabricants d’aparells de calefacció per aire, maquinària industrial a mida i tot tipus de ventiladors.

Uns anys més tard, al 1990, l’empresa passa a anomenar-se Tallers Grau Germans, i comença la nostra etapa d’expansió, amb l’ampliació dels nostres serveis en els camps de la planxisteria industrial, la calefacció i la ventilació.

Atenció personalitzada, tracte únic

Aportem solucions úniques per a clients únics. Ens distingim per oferir als nostres clients un tracte directe, professional, de qualitat i amb garanties.

Per què les teves necessitats no són les mateixes que les d’altres empreses, et garantim un servei complet estrictament orientat a buscar la màxima satisfacció de les teves necessitats. Busquem el millor per a tu, fabricant maquinària i peces necessàries per al desenvolupament de l’activitat de la teva empresa. Ens desplacem a les teves instal·lacions, estudiem el projecte, el plasmem en un disseny i un cop aprovat, procedim a la seva execució.

Tots els nostres serveis s’adapten a l’estricta normativa de qualitat europea vigent. El nostre departament de qualitat supervisa cuidadosament cada instal·lació per oferir-te les màximes garanties i qualitat del mercat.